Elevavisa

INGENTING av Zofia Marianna

Ingenting er et sammensatt ord som betyr at det ikke er noe på et bestemt sted, eller hvis noen spør "hva har skjedd?", da svarer vi oftest "ingeting", som indikerer at det ikke har skjedd noe. Altså ingenting.

I verdensrommet er det ingenting på visse steder. Der det ikke er noen steiner, planeter, galakser, det er ikke mørkt, det er ikke lyst heller. Altså ingenting.

Ingenting er et fravær av ting. Altså ingenting.

Ingenting er det motsatte av alt. Altså ingeting.

1.-4. klasse: 28/1, 25/2 og 28/4.

5.-7. klasse: 11/2, 21/4 og 5/5.

Corona-viruset - skolen er stengt fra og med 13.03.20

Elevene vil bli fulgt opp med skolearbeid hjemme.

Foresatte vil få informasjon om når skolen åpner igjen.

Skolen er forpliktet til ha et tilbud til barn av personell i helse- og omsorgstjenesten, transportsektoren eller innen andre kritiske samfunnsfunksjoner. Det samme gjelder for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehage, skole eller andre dagtilbud er stengt.

Behov for dette må meldes inn til daglig leder på skolens telefon.