Elevavisa

INGENTING av Zofia Marianna

Ingenting er et sammensatt ord som betyr at det ikke er noe på et bestemt sted, eller hvis noen spør "hva har skjedd?", da svarer vi oftest "ingeting", som indikerer at det ikke har skjedd noe. Altså ingenting.

I verdensrommet er det ingenting på visse steder. Der det ikke er noen steiner, planeter, galakser, det er ikke mørkt, det er ikke lyst heller. Altså ingenting.

Ingenting er et fravær av ting. Altså ingenting.

Ingenting er det motsatte av alt. Altså ingeting.

Sommerferie:

Vi ønsker alle en riktig god sommer og takker for et fint skoleår! Takk til elever, foresatte og ansatte for et godt samarbeid.

Velkommen til skolestart den 17. august!