Elevavisa

INGENTING av Zofia Marianna

Ingenting er et sammensatt ord som betyr at det ikke er noe på et bestemt sted, eller hvis noen spør "hva har skjedd?", da svarer vi oftest "ingeting", som indikerer at det ikke har skjedd noe. Altså ingenting.

I verdensrommet er det ingenting på visse steder. Der det ikke er noen steiner, planeter, galakser, det er ikke mørkt, det er ikke lyst heller. Altså ingenting.

Ingenting er et fravær av ting. Altså ingenting.

Ingenting er det motsatte av alt. Altså ingeting.

Svømming i Skien Fritidspark

1.-4. klasse: 13/10 og 3/11

Til våren vil det være 1.-4. klasse som får svømme flest ganger.

Retningslinjer ved koronasymptomer

Her finner dere anbefalinger fra kommuneoverlegen i Nome for når man skal holde barnet hjemme og for testing for koronasmitte.