Ukebrev

- Husk skiftetøy
- 21/11 skal 4. klasse til Nome bibliotek og møte barnebokillustratør, animatør og filmregissør Hans Jørgen Sandnes. Sammen med Jørn Lier Horst har han laget bøkene til Detektivbyrå nr. 2.

Tirsdag hadde elevene gym inne på skolen, fordi gymnastikksalen blir lydisolert denne uka. De gjorde gøyale øvelser og hadde meditasjon. Barna var kjempeflinke!

Onsdag: På uteskolen fikk de lære litt om det 5.-7. klasse holdt på med rundt vikingtemaet.

Norsk: Elevene har jobbet med ulike ordklasser. Siden Jannicke har siste innspurt på montessoristudiet i disse dager, har det vært Aina og Jorunn som har holdt norsk-presentasjonene denne uka. Det vil de fortsette med i ukene som kommer.

I matte har første klasse lært å regne med penger. Resten av gruppene har jobbet med subtraksjon, addisjon og divisjon.

Vi har fortsatt med tema om vikinger denne uken. Elevene kombinerer praktiske oppgaver med å lese og skrive om guder og folk.. På uteskole baket vi vikingbrød og lagde vikingte.

Det ble ingen gym på tirsdag da de setter inn lydisolasjon i gymsalen. Det blir godt med litt bedre lyd der.

I matte har 5. klasse jobbet med klokka og det å kunne regne med tid. 6. klasse har fortsatt med divisjon. 7. klasse har jobbet med regneark i Excel.

I norsk har alle elevene jobbet med idiom.

1.-4. klasse: 1/10, 5/11 og 10/12

Førskolekveld

26/11, 17.00-18.00, arrangerer vi den andre av tre førskolekvelder i vinter. Da er alle barn som vurderer å gå på Helgen Montessoriskole, velkommen! Dette er en fin anledning til å finne ut av om det er et tilbud som dere ønsker å se nærmere på. Det er fint om foreldrene blir med på førskolekveldene.