Ukebrev

- Vi ber dere om å melde fra på skolens telefon når elevene er syke.

- Husk skiftetøy

I tema denne uken holder vi på med fundamentale behov. Elevene holder på å lage egne plansjer der de tegner ned det de trenger for å overleve. Vi har fokusert på noen temaer som blant annet husly, klær, mat og transport. Vi har også lært om istiden.

I kunst og håndverk holder vi på med fargeblanding. Vi har lært om primærfarger og sekundærfarger.

I norsk holder sirkelgruppen på med rimord. Trekant- og firkantgruppen holder på med sammensatte ord. Pentagongruppen skriver eventyr.

Denne uken har vi fortsatt med tema om KRLE. Elevene har laget et skjema med viktig informasjon om de fem verdensreligionene. Neste uke kommer vi å gå dypere inn i de forskjellige religionene.

På tirsdagen var 7. klasse på Holla 10-årig skole og fikk lære seg om pilfletting og toving av ull.

Tirsdag 10/3 skal 5.-7. klasse til Ulefoss og se på forestillingen "Star wårs (med å)". Det er gym som vanlig den dagen.

I matte jobber 5. klasse med divisjon. 6. og 7. klasse jobber med geometri.

I norsk har elevene lest "Tyven, tyven" og skriver om det de har lest.

1.-4. klasse: 28/1, 25/2 og 28/4.

5.-7. klasse: 11/2, 21/4 og 5/5.

Corona-viruset - skolen er stengt fra og med 13.03.20

Elevene vil bli fulgt opp med skolearbeid hjemme.

Foresatte vil få informasjon om når skolen åpner igjen.

Skolen er forpliktet til ha et tilbud til barn av personell i helse- og omsorgstjenesten, transportsektoren eller innen andre kritiske samfunnsfunksjoner. Det samme gjelder for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehage, skole eller andre dagtilbud er stengt.

Behov for dette må meldes inn til daglig leder på skolens telefon.