Ukebrev

- Datoer for svømmeundervisningen er lagt ut på hjemmesiden.

- På foresatteportalen får dere meldinger fra skolen. Denne portalen er et menyvalg på hjemmesiden.

Denne uken har 1.-4. klasse lært om hvordan jorden holder seg varm. Vi har sett på ulike plansjer, som viser hvordan jorden får varme fra solen, men sender noe av varmen tilbake til atmosfæren.

I norsk arbeider 1. klasse med bokstavinnlæring og lydfarger. 2. klasse arbeider med diftonger og ulike alfabetplansjer, der de blant annet møter løkkeskrift og stavskrift. 3.  og 4. klasse lager bøker og skriver egne tekster.

I matematikk arbeider 1. klasse med tallformasjon. 2. – 4. klasse holder på med addisjon, med og uten veksling.

Denne uka har det vært et stort engasjement rundt en norskoppgave som elevene har jobbet med. Oppgaven var at de valgfritt kunne velge et montessorimateriell i rommet, som de skulle presentere i en bok eller på en veggavis el.l. Det har blitt mange flotte bidrag, og vi legger ut et utvalg på hjemmesida etter hvert.

I matte holder 5. trinn på med desimaltall. 6. og 7. trinn jobber med multiplikasjon med flersifrede tall.

I engelsk har de jobbet med forståelse og oversettelse av engelsk tekst til norsk.

På uteskolen startet vi med å lære om lyd, men det ble noe amputert pga. skikkelig dårlig vær. Vi fortsetter med lyd og øret fremover på uteskolen.

Til uka er det svømming på tirsdag. Det kan være lurt om elevene har med seg litt ekstra mat, da de ofte blir sultne etter svømminga.

Svømming i Skien Fritidspark

1.-4. klasse: 13/10 og 3/11

Til våren vil det være 1.-4. klasse som får svømme flest ganger.

Retningslinjer ved koronasymptomer

Her finner dere anbefalinger fra kommuneoverlegen i Nome for når man skal holde barnet hjemme og for testing for koronasmitte.