Arkiv FAU

Erna Kristin Schwaiger Hoksrud
Lise Hansen
FAU-referat 10.04.18

1.-4. klasse: 28/1, 25/2 og 28/4.

5.-7. klasse: 11/2, 21/4 og 5/5.

Corona-viruset - skolen er stengt fra og med 13.03.20

Elevene vil bli fulgt opp med skolearbeid hjemme.

Foresatte vil få informasjon om når skolen åpner igjen.

Skolen er forpliktet til ha et tilbud til barn av personell i helse- og omsorgstjenesten, transportsektoren eller innen andre kritiske samfunnsfunksjoner. Det samme gjelder for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehage, skole eller andre dagtilbud er stengt.

Behov for dette må meldes inn til daglig leder på skolens telefon.