Stilling ledig

For begge stillinger:

-Skolen følger KS' lønnsregulativ.

-Søknadsfrist 30. april 2020.

-Søknad sendes på mail til administrasjon@helgenmontessoriskole.no

-Referanser og attester må følge søknaden.

Montessoripedagog, 80-100% stilling, fast

Vi søker etter en person som har fullført adjunktutdannelse og fortrinnsvis har videreutdanning i montessoripedagogikk.

Det er dessuten en fordel å ha et eller flere av basisfagene norsk, matematikk og engelsk.

Du må være glad i å undervise barn, ha god samarbeidsvilje, være fleksibel og ha godt humør.

Oppstart 11. august 2020.

Sekretær 20-40% stilling, engasjement

Vi søker etter en sekretær som har gode norskkunnskaper, er strukturert, løsningsorientert, samarbeidsvillig, er en god representant for skolen og har godt humør. Det er en fordel med erfaring innen arkivering, office 365, markedsføring og enkel regnskapsføring.

Oppstart: Etter avtale.

Svømming og gymnastikk:

Som følge at corona-viruset er Skien Fritidspark stengt inntil videre. Vi må se an hvordan det blir med svømming ut over våren.

Det blir utegym i tiden som kommer. Elevene må dusje hjemme.