Stilling ledig

Assistent 50%, engasjement

Vi søker etter assistent i et engasjement med mulighet for forlengelse. Oppstart er 12.08.20

Du må være flink med barn, pliktoppfyllende, fleksibel, ha gode samarbeidsevner og like å være på tur. Du må dessuten påberegne at det kan bli mer arbeid enn det utlysningen antyder.

Stillingen innebærer i hovedsak oppfølging av elever med tilrettelagt undervisning, men også å kunne hjelpe alle elever der det trengs.

Erfaring med å jobbe med barn er en fordel.

 

Referanser og attester må følge søknaden.

 

Søknadsfrist: 15.07.20

 

Spørsmål og søknad kan sendes på e-post til daglig leder, Randi Langeland Teigen: administrasjon@helgenmontessoriskole.no

 

HELGEN MONTESSORISKOLE er en grunnskole for 1. – 7. trinn. Skolen har elever fra hele Nome kommune i tillegg til noen barn fra Gvarv og Skien. Selv om dette er en privatskole, får skolen statsstøtte. Det er derfor ikke foreldrebetaling. Skolen er livssynsnøytral på lik linje med den offentlige skolen.

Styret opplever et stort engasjement hos både foreldre og ansatte. Dette er med på å gjøre skolen enda bedre, og det vil igjen komme barna til gode!

Helgen Montessoriskolelag ser stor verdi i en skole som baserer seg på montessoripedagogikk. Pedagogikken styrker barnas lærelyst og naturlige nysgjerrighet.

 

"Det jeg hører, glemmer jeg. Det jeg ser, husker jeg. Det jeg gjør, forstår jeg."

Vi ønsker alle et godt nytt år!

Henviser til skoleruta for vårens skoledager.

Vi følger foreløpig samme smittevernstiltak som i høst, og oppfordrer foresatte til å kjøre barna til skolen i stedet for å sende dem med buss.

Nyheter og praktiske opplysninger

Retningslinjer ved koronasymptomer

Her finner dere anbefalinger fra kommuneoverlegen i Nome for når man skal holde barnet hjemme og for testing for koronasmitte.

Sløyd.jpg

© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com