Stilling ledig

Assistent 50%, engasjement

Vi søker etter assistent i et engasjement med mulighet for forlengelse. Oppstart er 12.08.20

Du må være flink med barn, pliktoppfyllende, fleksibel, ha gode samarbeidsevner og like å være på tur. Du må dessuten påberegne at det kan bli mer arbeid enn det utlysningen antyder.

Stillingen innebærer i hovedsak oppfølging av elever med tilrettelagt undervisning, men også å kunne hjelpe alle elever der det trengs.

Erfaring med å jobbe med barn er en fordel.

Referanser og attester må følge søknaden.

Søknadsfrist: 15.07.20

Spørsmål og søknad kan sendes på e-post til daglig leder, Randi Langeland Teigen: administrasjon@helgenmontessoriskole.no

Svømming i Skien Fritidspark

1.-4. klasse: 13/10 og 3/11

Til våren vil det være 1.-4. klasse som får svømme flest ganger.

Foreldremøte for foresatte i 5.-7. klasse

Vi minner om at 21/9, kl. 17.30, er det foreldremøte for foresatte i 5.-7. klasse. Se invitasjon som er sendt ut.