Ukebrev

- Vi ber dere om å melde fra på skolens telefon når elevene er syke.

- Husk skiftetøy

I tema denne uken holder vi på med fundamentale behov. Elevene holder på å lage egne plansjer der de tegner ned det de trenger for å overleve. Vi har fokusert på noen temaer som blant annet husly, klær, mat og transport. Vi har også lært om istiden.

I kunst og håndverk holder vi på med fargeblanding. Vi har lært om primærfarger og sekundærfarger.

I norsk holder sirkelgruppen på med rimord. Trekant- og firkantgruppen holder på med sammensatte ord. Pentagongruppen skriver eventyr.

Denne uken har vi fortsatt med tema om KRLE. Elevene har laget et skjema med viktig informasjon om de fem verdensreligionene. Neste uke kommer vi å gå dypere inn i de forskjellige religionene.

På tirsdagen var 7. klasse på Holla 10-årig skole og fikk lære seg om pilfletting og toving av ull.

Tirsdag 10/3 skal 5.-7. klasse til Ulefoss og se på forestillingen "Star wårs (med å)". Det er gym som vanlig den dagen.

I matte jobber 5. klasse med divisjon. 6. og 7. klasse jobber med geometri.

I norsk har elevene lest "Tyven, tyven" og skriver om det de har lest.

Sommerferie:

Vi ønsker alle en riktig god sommer og takker for et fint skoleår! Takk til elever, foresatte og ansatte for et godt samarbeid.

Velkommen til skolestart den 17. august!