Stilling ledig

Lærer, 100% stilling, engasjement med mulighet for fast ansettelse

Skolen er en grunnskole for 1.-7. trinn, men i årene som kommer planlegger vi å starte ungdomsskole. Dette er en spennende prosess som det er viktig at de ansatte deltar i.

Krav til kompetanse:

• Adjunkt med bred kompetanse i flere fag og minst 60 stp i norsk.

• Kunnskap om og interesser for montessoripedagogikk.

Personlige egenskaper:

• Gode samarbeidsevner

• Fleksibel

• Kunne jobbe selvstendig

• Like utfordrende oppgaver.

• Du bør dessuten være en person som er interessert i å utvikle skolen videre i tråd med vår pedagogikk. Du må også være villig til, dersom du får fast ansettelse, å ta den videreutdanningen som trengs for å være en montessorilærer.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, forsikring og pensjon og en spennende arbeidsplass som du kan være med og utvikle.

Søknadsfrist: 9. april 2021.

Søknad med referanser sendes på mail til: administrasjon@helgenmontessoriskole.no

For spørsmål, ta kontakt med daglig leder Randi Langeland Teigen på

tlf.: 46 98 65 65 eller mailadressen som søknaden skal sendes til.

HELGEN MONTESSORISKOLE er en grunnskole for 1. – 7. trinn. Skolen har elever fra hele Nome kommune i tillegg til noen barn fra Gvarv og Skien. Selv om dette er en privatskole, får skolen statsstøtte. Det er derfor ikke foreldrebetaling. Skolen er livssynsnøytral på lik linje med den offentlige skolen.

Foreldremøte

I stedet for å ha foreldremøte på teams, vil skolen sende ut et informasjonsskriv. Vi håper dere foresatte tar kontakt, dersom det er noe dere lurer på.

Retningslinjer ved koronasymptomer

Her finner dere anbefalinger fra kommuneoverlegen i Nome for når man skal holde barnet hjemme og for testing for koronasmitte.

Forske og skrive